Så här säger några av våra kunder

Kreativa!

Harriet Benlala

Grundare
Seize it!

Ingen byrå jag arbetat med under alla mina år som kommunikationschef har visat så stor förståelse för kundens affärsidé, varit så lösningsorienterade och kommit med så kreativa förslag som Strange Ways. En kanonbyrå!

Fantastisk förmåga!

Stefan Hamberg

Produktchef
Devo IT

Strange Ways är för mig snabbheten kombinerad med en fantastisk förmåga att tolka vad jag vill ha ut mot våra kundgrupper. Textförslagen sitter direkt och jag slutar aldrig att förvånas över kreativiteten i text och layout.

Toppkvalitet!

Peter Kövamees

Marketing Manager
ContextVision

ContextVision säljer förbättrad bildkvalitet med hjälp av speciella matematiska algoritmer. Vi vänder oss till världsledande tillverkare inom medical imaging sektorn. Strange Ways hjälper oss att få fram vårt budskap till kunderna på ett exklusivt och ändamålsenligt sätt. Och precis som våra produkter levererar de alltid garanterad toppkvalitet.

Effektivt!

Petra Persson

Marknadschef
Thomson Reuters Professional

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Strange Ways som inleddes under hösten 2008. Vårt samarbete medför ett mycket effektivt arbetssätt på Marknadsavdelningen med en snabb produktionsprocess från idé till färdig kampanj. Resultatet håller hög kvalitet, vi får ny värdefull input som leder till tydligare kommunikation och nya intressanta kampanjkoncept och vi har redan märkt av fördelen med att nyttja Strange Ways kontaktnät av copywriters, fotografer osv.

Kompetens!

Oskar Tengö

Marknadschef /
Affärsutvecklingschef Systecon

Strange Ways har under drygt sex års samarbete tagit fram trycksaker, annonser, mässmaterial och en ny hemsida åt Systecon. De har visat en fantastisk förmåga att läsa av och förstå vårt företag och våra marknader, och anpassa design, innehåll, formuleringar osv så att budskapet går fram på rätt sätt. Strange Ways kreativitet, kompetens och kvalitetskänsla gör att vi, med ett minimum av input och vägledning, kan lämna över ett helhetsansvar och lita på att vi får vad vi behöver.

Lyssnar!

Christer Wallin

VD
Diversify

Strange Ways har på ett snabbt sätt förstått de drivkrafter vi haft bakom våra satsningar och återkommit med förslag på kampanjer och lösningar som har gett effekt i vår verksamhet. De lyssnar, förstår oss och situationsanpassar sina lösningar, därför är vi mycket nöjda med samarbetet.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment