I informationsåldern är det inte längre den som skriker högst som vinner. Kunderna väljer med hjärtat lika mycket som med hjärnan och ett företag utan en tydlig identitet hamnar snabbt långt ner på listan över tänkbara alternativ. Mer än någonsin handlar det om trovärdighet och att särskilja sig på ett positivt sätt. Du ska ha en historia att berätta och din kund ska gilla den. Annars kan du lika gärna gå hem och dra något gammalt över dig.


De flesta verksamheter börjar med djärva tankar och vilda visioner. Oavsett om det handlar om en banbrytande ny produkt eller en revolutionerande tjänsteidé finns där ofta en stark vilja att förbättra eller förändra något. Det är de här drömmarna som vi på Strange Ways letar efter i varje nytt kunduppdrag. Verksamhetens själ, om du så vill. Det är först när vi hittar den som vi kan skapa budskap som känns angelägna för din målgrupp. Som verkligen når fram i bruset.


”Min byrå förstår mig inte”

Många företag upplever att det är svårt att hitta en reklambyrå som förstår deras verklighet. På Strange Ways har vi mer än 20 års erfarenhet av en mängd olika branscher och vi är vana vid att skapa starka och tydliga budskap även kring komplexa tjänster och produkter. På Strange Ways finns också lång erfarenhet av internationell marknadskommunikation. Vi vet vilka fällor som bör undvikas när ett varumärke ska etableras på nya marknader. Eller när ett företag vill växa i snabb takt.


Inget hokus-pokus

Förvänta dig inte att vi dyker upp till vårt första möte med färdiga skisser i våra portföljer. För att vi ska kunna göra vårt jobb behöver vi ställa frågor och lyssna noggrant till svaren. Vi behöver förstå varumärkets själ och marknaden det befinner sig på. Och vi behöver förstå dina mål och vilka utmaningar som ligger bakom dem. Därför blir du involverad i den kreativa resan redan från början och vi behåller en nära dialog med dig genom hela processen. Oavsett om det rör sig om ett strategiarbete eller en kampanj.


Vi tror att de starkaste och vackraste idéerna föds ur prestigelöshet, förtroende och kanske en gnutta galenskap, så som det kan bli när båda parter törs ta ut svängarna och har jobbat ihop ett tag.

Vill du veta mer?
people@strangeways.se
08-781 86 30

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment