Namnstrateg
katarina_nilsson

Katarina Nilsson är namnstrateg, grundare av namnbyrån Eqvarium och en ofta anlitad expert i Strange Ways varumärkesstrategiska projekt. Katarina hjälper företag att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom att fatta kloka beslut i namnfrågor. Det kan handla om att hitta rätt namn till ett nytt varumärke, bringa ordning i en namnstruktur som mer liknar en snårskog eller att bistå med språkliga och juridiska kontroller av redan existerande namn.


I en namnutvecklingsprocess kombinerar Katarina sin passion för språk med en naturlig fallenhet för att leda förändringsarbete. Men hon är också en uppskattad föreläsare och medförfattare till Varumärkeshandboken, utgiven av Bonnier Ledarskapslitteratur.


Katarina har en magisterexamen i spanska och engelska från Göteborgs universitet och har dessutom studerat tyska och klassisk grekiska på universitetsnivå. Hon är en entusiastisk skidåkare och mår bäst högt uppe på ett berg med ett hav av puder nedanför. Nästa skidresa blir till legendariska Mürren i Schweiz. Stillsammare intressen inkluderar måleri och författandet av egna skönlitterära texter.

Katarina når du på
katarina@strangeways.se
0705-45 55 00

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment